Autocoating

Een autocoating is een heel harde en sterke laag die de lak van uw auto optimaal beschermt. Het is een speciaal middel dat na het aanbrengen en uitharden een flinterdunne laag achterlaat die ontzettend hard wordt. De coating weert vuil, stof en chemicaliën goed af en blijft één tot drie jaar op uw auto zitten. In die tijd is uw auto zeer goed beschermd tegen beschadigingen en vuil.

Wat is het voordeel van een autocoating?

Bij Poets Anders brengen wij graag een kwalitatieve coating op uw auto aan, zodat uw auto lang mooi blijft. De coating zorgt er namelijk voor dat waskrassen (swirls) die gemaakt worden vooral in de coating-laag gaan zitten. Hierdoor zijn deze bij het polijsten gemakkelijk te verwijderen. Een spotrepair-behandeling wordt hierdoor bijvoorbeeld gemakkelijker.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Korte wachttijden

Haal & Brengservice

2 jaar garantie

Wat is het verschil met autowax?

Autowax is een zelfopofferend product. Dit betekent dat wax vuil weert door zelf te verdwijnen. Hoe vuiler de auto wordt, hoe sneller de waxlaag slijt. Een autocoating is duurder dan wax, maar gaat langer mee.

Interesse of vragen? Neem dan contact met ons op

Wilt u graag een lakbescherming of autocoating laten aanbrengen? Of twijfelt u tussen coating en wax? Wanneer u belt naar 078-6933340 of e-mailt naar info@poetsanders.nl geven wij u graag advies. U wordt altijd snel door ons geholpen en als u geen tijd heeft om langs te komen, kunt u gebruikmaken van onze handige autohaal-en-brengservice.