Handwax

Als u uw auto professioneel wilt laten waxen, zit u bij Poets Anders helemaal goed. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven en garanderen een optimaal resultaat. Geef uw auto onze waxbehandeling en uw auto is uitstekend beschermd tegen vocht, vuil en uv-straling. Door uw auto in de wax te laten zetten blijft deze dan ook lang in uitstekende staat.

Uw auto laten waxen met handwax

Bij onze exterieurbehandeling zetten wij uw hele auto in de handwax. Hiermee beschermen wij het lakwerk met een extra laag tegen toekomstige schade. Denk bijvoorbeeld aan krassen en kleurvervaging. Door uw auto in de wax te laten zetten, blijft deze er lang stralend uitzien. Dat wilt u toch ook?

Meer behandelingen voor een optimaal resultaat

Naast een waxbehandeling van uw auto, kunt u bij ons voor nog meer specifieke behandelingen terecht. Het gaat dan om behandelingen om uw auto schoon te maken én lang schoon en mooi te houden. Wij bieden onder andere de volgende behandelingen aan:

Een handige haal-en-brengservice

Wilt u uw auto graag in de wax laten zetten, maar heeft u geen tijd om uw auto te brengen en op te halen? Maak dan gebruik van onze handige haal-en-brengservice. Dan kunt u uw auto laten waxen, zonder dat u hoeft te rijden. Bovendien voeren wij bij elke auto de waxbehandeling op korte termijn uit, zodat u snel weer de weg op kunt.

Interesse? Neem dan contact met ons op

Heeft u interesse gekregen in onze waxbehandeling of andere behandeling voor uw auto? Neem dan snel contact met ons op en plan een afspraak om uw auto te laten waxen of op een andere manier te behandelen. U bereikt ons door te bellen naar 078-6933340, een e-mail te sturen naar info@poetsanders.nl of via de onderstaande button. Wanneer gaat u door ons uw auto in de wax laten zetten?

Extra bescherming dankzij onze handwax

Het exterieur van uw auto weer zo goed als nieuw dankzij Poets Anders!