Koplamp behandeling

Door kunststof koplampen te polijsten, zien ze er snel weer mooi uit en geven ze weer genoeg licht om veilig de weg op te gaan. Lees verder en ontdek alle voordelen.

Maak doffe kunststof koplampen weer helder door ze te polijsten

Zijn de koplampen van uw auto dof geworden? Zijn ze minder helder en merkt u dat de lichtopbrengst minder is? Dit is slecht voor de uitstraling van uw auto én allesbehalve veilig. Poets Anders biedt de uitkomst!

Nieuwe koplampen zijn duur, maar wij kunnen uw huidige kunststof koplampen polijsten. Dankzij onze speciale techniek, moderne materialen en professionele middelen zien uw koplampen er weer uit als nieuw voor een fractie van de kosten!

Waarom worden heldere koplampen na een poos zo dof?

Vroeger hadden we koplampen van glas, tegenwoordig is dat anders. Koplampen worden nu gemaakt van transparante kunststof met daarop een coating. Bij normaal gebruik van uw auto verweert, beschadigt en verkleurt de coating van de lampen. Dit wordt veroorzaakt door de ultraviolette straling van de zon en de verontreinigende invloeden van buitenaf, zoals vuil op de weg en zure regen. Na verloop van tijd ontstaan er krasjes in het plastic en vindt er oxidatie plaats. Met als gevolg: doffe koplampen die lelijk zijn en verre van optimaal functioneren.

Wij brengen uw koplampen weer in nieuwstaat!

Verweerde, verkleurde of doffe koplampen kunnen in een dermate slechte staat verkeren dat uw auto erop wordt afgekeurd. U kunt de lampen laten vervangen, maar dan praat u al gauw over een bedrag van een paar honderd euro per koplamp. Wij polijsten uw kunststof koplampen, zodat ze weer in perfecte staat verkeren. Wij doen dit al vanaf slechts € 50,- per koplamp.

De voordelen van onze koplamp behandeling?

  • Meer lichtopbrengst (30-50%)
  • Veiligheid
  • Geen problemen bij apk-keuring
  • Stijgende waarde van de auto
  • Ook mogelijk voor achterlampen
  • Bespaar veel geld t.o.v. nieuwe lampen

Heeft u vragen? Neem dan snel contact op met ons op!

Wilt u uw kunststof koplampen of uw hele auto door ons laten polijsten? Heeft u interesse in een waxbehandeling of vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Dit kan via 078-6933340 en info@poetsanders.nl.