Kunststof behandeling

Na verloop van tijd kan de kunststof in uw auto grauw en vies overkomen en is het slim om deze te reinigen. Bij Poets Anders behandelen wij alle kunststof in het interieur van uw auto, zodat het er weer als nieuw uitziet. Zo stapt u weer met een goed gevoel in uw auto.

Laat in uw auto de kunststof professioneel reinigen

Een groot deel van het interieur in uw auto bestaat uit kunststof die wij veilig en efficiënt reinigen en behandelen. U krijgt een optimaal schoon resultaat en dat rijdt wel zo fijn. Wij begrijpen dat u snel weer de weg op wilt, dus voeren wij de behandeling in korte tijd uit. Eventueel kunt u zelfs gebruikmaken van onze haal-en-brengservice, waardoor u niet eens uw auto naar een van onze vestigingen hoeft te brengen. Dat is pas gemakkelijk!

Wij reinigen uw auto van de banden tot aan het dak

U kunt de kunststof van uw auto door ons laten reinigen, maar wij kunnen nog veel meer onderdelen van uw auto behandelen. Denk bijvoorbeeld aan:

Welk onderdeel u ook schoon wilt laten maken, uw auto straalt als nooit tevoren.

Neem bij interesse eenvoudig contact met ons op

Wilt u de kunststof in uw auto door ons laten behandelen of wilt u andere delen van uw auto laten reinigen? Neem in beide gevallen contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 078-6933340, te e-mailen naar info@poetsanders.nl of via de onderstaande button. Wij plannen graag een afspraak met u in.

Wij behandelen de kunststof in uw auto

Voor

Na

De kunststof in uw interieur weer zo goed als nieuw dankzij Poets Anders