Ozon behandeling

Met onze ozon-behandeling kunnen wij uw auto volledig rookvrij maken en iedere nare geur verwijderen. Zo ruikt uw auto snel weer schoon en fris. Dat rijdt wel zo fijn.

Weg met nare geuren dankzij een ozon-behandeling

Heeft u last van nare geuren in uw auto? Is er veel gerookt of hebben uw huisdieren een vervelende lucht achtergelaten? Dan is de ozon-behandeling van Poets Anders de perfecte uitkomst voor u. Wij maken uw auto rookvrij en verwijderen elke vervelende geur, zodat uw auto weer lentefris ruikt.

Poets Anders biedt dé oplossing voor dit probleem! Door middel van een professionele ozon-behandeling van uw auto, verwijderen wij rooklucht en alle andere nare geuren.

Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt onze methode van geurverwijdering met een ozon-behandeling het probleem bij de wortel aan. Doordat ozon een gas is, wordt elke ruimte in het interieur behandeld. Ook reinigt dit systeem de luchtkanalen van uw auto, zodat ook hier bacteriën totaal verdreven worden.

Wat is ozon?

Ozon (O3) is een enkelvoudige stof van het element zuurstof dat ook van nature in de atmosfeer voorkomt.

Hoe gaan wij te werk?

Via een elektronicakastje stellen wij de werkingstijd in. De benodigde zuiveringstijd verschilt afhankelijk van de hoeveelheid geurtjes die aanwezig zijn in het interieur (veroorzaakt door vervuiling, stilstaand regenwater, sigarettenrook, de geur van dieren, enz.). Elke zuiveringscyclus wordt dus specifiek afgestemd op het te behandelen voertuig.

Onze apparatuur is uitgerust met een systeem dat ozon produceert via damp, ook wel ‘corona-effect’ genaamd, om het interieur en alle oppervlakken microbiologisch te zuiveren, zonder chemische residu’s achter te laten. Aangezien het gas onstabiel is, wordt het spontaan terug omgezet in zuurstof.

Bij de ozon-behandeling wordt de Cartec ozon-maker in uw auto geplaatst bij een lopende motor en airconditioning. Tijdens de geurverwijdering produceert de generator gedurende een instelbare tijd ozon, die zich door de hele auto verspreidt en desinfecterend werkt. De auto ruikt na deze ozon-behandeling 100% neutraal en alle bacteriën zijn vernietigd. Zelfs hondengeur en rooklucht kan deze behandeling met gemak verwijderen. Dat maakt de auto rookvrij en de poetsbeurt zeker geslaagd.

Welke nare geuren kunnen wij verwijderen

Welke nare geuren kunnen wij uit uw auto verwijderen?

  • Sigarettenrook
  • Geuren van huisdieren
  • Bacteriën in het luchtcirculatiesysteem
  • Stilstaand regenwater
  • Schimmel na lekkage
  • Morsen van drinken
  • Overgeven
  • Lichaamsgeuren
  • Brandlucht

Heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op!

Wilt u uw auto rookvrij laten maken of wilt u geen rooklucht, maar een andere geur door ons laten verwijderen? Wilt u ook uw autobekleding laten reinigen of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078-6933340 of te e-mailen naar info@poetsanders.nl.