Spotrepair Rotterdam

Spotrepair vlak bij Rotterdam

Voor spotrepair in de buurt van Rotterdam gaat u naar Poets Anders in Papendrecht of Oud-Beijerland. Wanneer uw auto een kleine kras of deuk heeft opgelopen in de carrosserie of de bumper, herstellen wij deze snel en voordelig. We schuren en spuiten namelijk alleen het beschadigde deel van de auto. Uiteraard zorgen we ervoor dat de kleur van de nieuwe lak perfect overeenkomt met de huidige kleur. Zo is er van de beschadiging niets meer te zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Korte wachttijden

Haal & Brengservice

2 jaar garantie

Spotrepair en andere lakbehandelingen nabij Rotterdam

Dankzij onze spotrepair in de buurt van Rotterdam is een kleine beschadiging snel verleden tijd. Heeft uw auto echter wat meer schade opgelopen, dan bevelen wij aan om uw auto te laten polijsten. Dan wordt de bovenste laklaag van uw auto hersteld. Vervolgens is het slim om een lakbeschermingslaag te laten aanbrengen. Dan wordt de kans op krassen een stuk kleiner en ziet uw auto er nog lang uit als nieuw. Voor het verwijderen van stickers bieden wij bovendien een speciale behandeling aan, waardoor stickers geheel verdwijnen zonder de lak te beschadigen. Dit geeft een verbluffend resultaat.

Neem contact met ons op en we plannen snel een afspraak

Woont u in Rotterdam of omgeving en heeft u interesse in onze spotrepair of andere diensten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 078-6933340 of het e-mailadres info@poetsanders.nl en we plannen snel een afspraak met u in.