Stickers verwijderen

Stickers verwijderen

Wilt u oude stickers van uw auto laten verwijderen? Vaak is het lastig om deze stickers te verwijderen en blijven er sporen of resten achter. Wij bij Poets Anders kunnen deze stickers professioneel verwijderen, zodat u hier niks meer van ziet! Zo ziet uw auto er snel weer helemaal gaaf uit.

Stickers van uw auto laten verwijderen zonder lakschade

Als er lelijke of oude stickers op uw auto zitten, is het logisch dat u deze wilt verwijderen. Wij van Poets Anders weten precies hoe dit moet. We beschikken over de benodigde kennis en hebben de juiste materialen in huis. Hiermee verwijderen wij stickers snel en zonder de lak van uw auto te beschadigen.

Een volledige poetsbeurt maakt het plaatje helemaal compleet

Als de stickers van uw auto verwijderd zijn, geven wij uw auto graag een volledige poetsbeurt. We slaan dan geen plekje over, ook niet de velgen. U auto straalt weer als nieuw en steelt onderweg zeker de show.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse gekregen in deze behandeling of een van onze andere diensten? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken via 078-6933340 en per e-mail via info@poetsanders.nl. Of neem contact op via de onderstaande button.

Heel uw auto weer stickervrij!

Het exterieur van uw auto weer zo goed als nieuw dankzij Poets Anders!