Velgen reinigen

Wilt u uw velgen laten reinigen vlak bij Rotterdam? Kom dan naar Poets Anders in Papendrecht of Oud-Beijerland! Wij reinigen uw autovelgen optimaal en laten ze stralen als nooit tevoren. Zo gaat u zelfverzekerd de weg op en steelt u overal de show.

Velgen reinigen is onderdeel van onze exterieurbehandeling

Wij weten als geen ander dat schone velgen een heel ander uiterlijk geven aan uw auto. Daarom reinigen wij bij onze exterieurbehandeling nabij Rotterdam ook de velgen van uw auto. Wij laten de velgen van uw auto weer stralen waardoor uw auto er weer zo goed als nieuw uitziet!

Maak gebruik van onze haal-en-brengservice

Als u door ons uw autovelgen wilt laten reinigen, maar u geen tijd heeft om langs te komen bij een van onze vestigingen, staat onze handige haal-en-brengservice voor u klaar. Wij komen uw auto ophalen en brengen deze na het reinigen van de autovelgen weer terug. Dat is pas gemak!

Wij laten uw auto volledig stralen

In onze vestigingen in de buurt van Rotterdam kunnen wij niet alleen uw velgen reinigen; uw hele auto is bij ons in goede handen. Wij maken elk onderdeel helemaal schoon en geven uw auto graag een optimale behandeling. U kunt ons dan ook onder andere inschakelen voor:

Interesse of vragen? Neem contact met ons op

Wilt u nabij Rotterdam door ons graag uw velgen laten reinigen? Of heeft u interesse in een andere behandeling? Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. U bereikt ons door te bellen naar 078-6933340, te e-mailen naar info@poetsanders.nl of via de onderstaande button.

Exterieur behandeling – Velgen reinigen

Het exterieur van uw auto weer zo goed als nieuw dankzij Poets Anders!