Bekleding reinigen

Als u uw auto-interieur, inclusief de bekleding van uw auto, professioneel wilt laten reinigen, bent u bij Poets Anders aan het juiste adres. Wij weten precies hoe we ieder interieur perfect schoon krijgen. Naast het oppervlak van uw auto-interieur, reinigen wij ook de binnenkant van de bekleding. Zo zijn alle zitplaatsen weer helemaal netjes en zien ze eruit als nieuw.

Laat uw auto-interieur reinigen en uw bekleding er als nieuw uitzien

Uw auto is als een huis voor u. U brengt er veel tijd in door en wellicht wordt er ook wel eens iets te eten of te drinken in genuttigd. Kinderen en huisdieren rijden ook wel eens mee en tijdens het klussen of verhuizen worden er veel materialen in- en uitgeladen. Dan is het niet gek dat het interieur op den duur vuil wordt. Uw autobekleding laten reinigen is dan ook zeker geen overbodige luxe. Wij laten alle vlekken verdwijnen en zorgen er met een ozon-behandeling voor dat alles weer heerlijk fris ruikt. Zo gaat u weer met plezier de weg op.

Wij maken uw auto volledig schoon

Naast het laten reinigen van uw autobekleding, kunt u bij ons voor nog veel meer schoonmaakservices terecht. Denk bijvoorbeeld aan:

Neem bij interesse contact met ons op

Wilt u graag het interieur van uw auto of de autobekleding door ons laten reinigen? Of heeft u interesse in een andere behandeling? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak! Bel naar 078-6933340, stuur een e-mail naar info@poetsanders.nl of neem contact op via de onderstaande button. Wij staan voor u klaar!

Wij reinigen de bekleding van uw auto

Voor

Na

De bekleding in uw auto weer als nieuw dankzij Poets Anders!