Lak bescherming

U bent trots op uw auto en daarom wilt u deze een optimale lakbescherming geven. Bij Poets Anders weten wij precies hoe wij iedere lak optimaal kunnen beschermen tegen beschadigingen. Zo ziet uw auto er altijd als nieuw uit en komt u goed voor de dag.

Lakbescherming en meer behandelingen van uw auto

Wij kunnen, als onderdeel van de exterieurbehandeling, ook een extra laag lakbescherming aanbrengen. Zo is uw auto nog beter beschermd tegen schade en blijft deze lang mooi. Naast een behandeling voor de lak, bieden wij nog meer behandelingen aan om uw auto optimaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Wij kunnen uw auto bijvoorbeeld ook waxen en coaten. Daardoor ziet uw auto er zeker lang mooi uit.

Profiteer van twee jaar garantie

Wij geven twee jaar garantie op onze lakbescherming. Beschadigt de lak binnen deze twee jaar? Dan vergoeden wij de reparatie. Dankzij onze spotrepair hoeft u hier niet eens voor langs te komen bij een van onze vestigingen. Dat is pas gemakkelijk!

Vragen of interesse? Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze behandeling voor lakbescherming of heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078-6933340 of te e-mailen naar info@poetsanders.nl. U kunt ons ook bereiken via de onderstaande button.

Exterieur behandeling – Lak bescherming

Het exterieur van uw auto weer zo goed als nieuw dankzij Poets Anders!