Ozon behandeling

Weg met nare geuren

Heeft u last van nare geuren in uw auto? Is er veel gerookt, of hebben uw huisdieren een vervelende lucht achter gelaten? Dan is de Ozon behandeling van Poets Anders de perfecte uitkomst voor u. Wij laten uw auto weer lentefris ruiken.

Poets Anders biedt dé oplossing voor dit probleem! Door middel van een professionele ozon behandeling voor uw auto verwijderen wij alle geuren.

Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt onze methode van geurverwijdering met een ozon behandeling het probleem bij de wortel aan. Doordat ozon een gas is, wordt elke ruimte in het interieur behandeld. Ook reinigt dit systeem de luchtkanalen van uw auto, zodat ook deze bacteriën totaal verdreven worden.

Wat is ozon?
Ozon (O3) is een enkelvoudig stof van het element zuurstof, dat ook van nature in de atmosfeer voorkomt.

Hoe gaan wij te werk?

Via een elektronicakastje stellen wij de werkingstijd in. De benodigde zuiveringstijd verschilt afhankelijk van de hoeveelheid geurtjes die aanwezig zijn in het interieur (veroorzaakt door vervuiling, stilstaand regenwater, sigarettenrook, de geur van dieren enz.). Elke zuiveringscyclus wordt dus specifiek afgestemd op het te behandelen voertuig.

Onze apparatuur is uitgerust met een systeem dat ozon produceert via damp, ook wel ‘corona-effect’ genaamd, om het interieur en alle oppervlakken microbiologisch te zuiveren, zonder chemische residu’s achter te laten. Aangezien het gas onstabiel is, wordt het spontaan terug omgezet in zuurstof.

Bij de ozon behandeling wordt de Cartec Ozon maker in uw auto geplaatst bij lopende motor en airconditioning. Tijdens de geurverwijdering produceert de generator gedurende een instelbare tijd ozon, die zich in de hele auto verspreidt, en desinfecterend werkt. De auto ruikt na deze ozon behandeling 100% neutraal en alle bacteriën zijn vernietigd. Zelfs hondengeurtjes en rookluchtjes zijn dan verdwenen.

 

Welke nare geuren kunnen wij verwijderen

  • Sigarettenrook
  • Geuren van huisdieren
  • Bacteriën  in het luchtcirculatiesysteem
  • Stilstaand regenwater
  • Schimmel na lekkage
  • Morsen van drinken
  • Overgeven
  • Lichaamsgeuren
  • Brandlucht

Heeft u vragen neem dan snel contact op met ons!

Nare geuren verdwijnen dankzij onze Ozon behandeling