Koplamp behandeling

Doffe koplampen weer helder

Zijn de koplampen van uw auto dof geworden? Zijn ze minder helder en merkt u dat de lichtopbrengst minder is? Dit is slecht voor de uitstraling van je wagen én allesbehalve veilig! Poets Anders biedt de uitkomst!

Nieuwe koplampen zijn duur. Bij deze behandeling worden de koplampen van uw auto professioneel behandeld. Dankzij onze speciale techniek, moderne materialen en professionele middelen zien uw koplampen er weer uit als nieuw voor een fractie van de kosten!

Waarom worden heldere koplampen na een poos zo dof?
Vroeger hadden we koplampen van glas, tegenwoordig is dat anders. Koplampen worden nu gemaakt van transparante kunststof, met daarop een coating. Bij normaal gebruik van uw auto verweert, beschadigt en verkleurt de coating van de lampen. Dit wordt veroorzaakt door de ultraviolette straling van de zon en de verontreinigende invloeden van buitenaf, zoals vuil op de weg en zure regen. Na verloop van tijd ontstaan er krasjes in het plastic en vindt er oxidatie plaats. Met als gevolg: doffe koplampen die lelijk zijn en verre van optimaal functioneren.

Poets Anders brengt uw koplampen weer in nieuwstaat!

Verweerde, verkleurde of doffe koplampen kunnen in een dermate slechte staat verkeren dat je auto erop wordt afgekeurd. Je kunt de lampen laten vervangen, maar dan praat je al gauw over een bedrag van een paar honderd euro per koplamp. Wij zorgen ervoor dat uw koplampen weer in perfecte staat verkeren vanaf slechts €50,- per koplamp.

De voordelen van onze koplamp behandeling?

  • Meer lichtopbrengst (30-50%)
  • Veiligheid
  • Geen problemen bij APK keuring
  • Stijgende waarde auto
  • Ook mogelijk voor achterlampen
  • Bespaar veel geld t.o.v. nieuwe lampen

Heeft u vragen neem dan snel contact op met ons!

Laat uw koplampen weer stralen dankzij onze Koplamp behandeling!